Υλικά
- 100γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 60γρ χαρουπάλευρο (ή 60γρ αλεύρι επιλογής)
- 20γρ κακάο
- 1 κ γλ μπεικιν
- 1/4 κ γλ σόδα
- 1/4 κ γλ αλάτι
- 200ml γάλα αμυγδάλου + 1 κ. σούπας
- 75ml ελαιόλαδο
- 75γρ ζάχαρη καρύδας (ή καστανή)
- 2 κ γλ φυστικοβούτυρο
- Βανιλια
- 5-6 καραμέλες βουτύρου
Προετοιμασία
- Βάζετε σε ένα μπολ όλα τα στερεά υλικά (αλεύρι, χαρουπάλευρο, κακάο,ζάχαρη, μπεικιν, σόδα, αλάτι, βανίλια) εκτός από τις καραμέλες και ανακατεύετε.
- Μετά προσθέτετε ένα ένα τα υγρά υλικά (γάλα, λάδι, φυστικοβούτυρο) εκτός από το 1 κ σ γάλα αμυγδάλου και ανακατεύετε συνεχώς.
- Βάζετε με ένα κ. Σούπας το μίγμα σε 12 θήκες για cupcakes.
- Τα ψήνετε σε ενα προθερμασμένο φούρνο σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά.
- Είναι έτοιμα και πεντανόστιμα, βάζετε οτι toping θέλετε, εγώ έλιωσα στο μάτι 5 καραμέλες βούτυρου.