Υλικά
- 40γρ βρόμη
- 100ml γάλα αμυγδάλου
- 1 κ γλ μέλι
- 1/2 κ γλ εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ γλ φυστικοβούτυρο
- 2 κ γλ κακάο
- 2-3 κ γλ γάλα αμυγδάλου
- 2 φράουλες
- 2 κ φλ Ποκ κινόα
Προετοιμασία
- Βάζουμε σε ένα γυάλινο βαζάκι ή κουπάκι τη βρόμη, το γάλα αμυγδάλου , το εκχύλισμα βανίλιας και το μέλι και ανακατεύουμε καλά. Το αποθηκεύουμε στο ψυγείο από το βράδυ.
- Την επόμενη ημέρα το πρωί βάζουμε σε ένα μπολ το φυστικοβούτυρο , το κακάο και το γάλα αμυγδάλου.
- Τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνει μια συμπαγής σοκολατένια κρεμούλα ( αν είναι υδαρής προσθέτουμε λίγο κακάο, αν είναι σφιχτή λίγο γάλα). Την τοποθετούμε πάνω από τη βρόμη καλά μέχρι να καλύψει την επιφάνεια.
- Κόβουμε τις φράουλες και τις τοποθετούμε πάνω από τη σοκολατένια κρέμα.
Χρόνος εκτέλεσης: 10-15′ Χρόνος αναμονής: 8 ώρες Μερίδες: 1
Βαθμός δυσκολίας 1★