Συστατικά
Προετοιμασία
- 135 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 αυγά
- 100γραμμάρια γιαούρτι
- 50ml γάλα αμυγδάλου ή αγελαδινό
- 30γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
- 2 φέτες γαλοπούλα ψιλοκομμένη
- 40γραμμάρια μανούρι
- 2 κουταλάκια γλυκού πάστα ελιάς
- 1 κουταλάκι γλυκού ελαιολάδου
- 1 κουταλάκι γλυκού ξύδι
- 1κ γλ μπέικιν
- Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το μανούρι, σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Λαδώνουμε μια θήκη για 12 μάφιν και τοποθετούμε τα 12/3 του μίγματος στις θήκες , βάζουμε το μανούρι σε μικρά κομμάτια από πάνω και το σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μίγμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 για 25 με 30 λεπτά (ελέγχουμε με τη μέθοδο της οδοντογλυφίδας).
Χρόνος εκτέλεσης 40-45′ Χρόνος ψησίματος 30’ Μερίδες 12
Βαθμός δυσκολίας 1★